text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

POLARIS CO. | De nieuwe moderne designkeuze.

Polaris Contemporary oftewel Polaris Co. is de nieuwste ontwikkeling in ultramatte decoren van Abet Laminati. De producten bieden een prachtig diepte effect en solide oppervlak en vormen een aanvulling op de bestaande hoogwaardige Polaris-collectie.

Net zoals de reguliere Polaris-collectie heeft deze productlijn dezelfde mooie eigenschappen. De plaat is bijvoorbeeld antibacterieel, vingerprint- en krasbestendig. Het is een decoratief laminaat dat warm en fluweelzacht aanvoelt en is zeer goed bestand tegen bijvoorbeeld schokken en hitte. De decors zijn daardoor zowel verticaal als horizontaal toepasbaar. Tot slot; in tegenstelling tot andere ultramatte producten in de markt geldt voor Abet Polaris geen expliciete verwerkingsrichting wat jouw ontwerp- en optimalisatiemogelijkheden groot maakt. 

Maarliefst 300 decors in Polaris verkrijgbaar bij Maiburg.

De huidige Polaris-voorraadcollectie bestaat nu uit een selectie van 24 schitterende trenddecors uit de totaalcollectie van Abet Laminati met een speciale Polaris-Finish. Deze decors zijn vanaf heden allemaal exclusief uit voorraad verkrijgbaar bij Maiburg in 3050x1300mm. met zwarte kern. Maar het mooie is, dat ook álle andere decors uit Abet's totaalcollectie leverbaar zijn in Polaris Co. en je hebt ze vanaf 10 platen al binnen 6 weken in huis! Met bijna 300 decors verkrijgbaar in een ultramatte afwerking is jouw ontwerpvrijheid daarmee enorm.   

Zien? Vraag vandaag nog jouw gratis samplewaaier aan!